Neljapealine Viljandimaa punt rühkis teatemaratonil teisele kohale

Priscilla Õmblus
Copy
Viperustest hoolimata lõpetas Viljandimaa teatemeeskond Tartu teatemaratoni teise kohaga. Fotol on tabatud hetk, mil avavahetuse sõitnud Kaupo Tammemäe annab teate üle oma vanemale vennale Joosep Tammemäele, kes ootas alles teises suusakoridoris.
Viperustest hoolimata lõpetas Viljandimaa teatemeeskond Tartu teatemaratoni teise kohaga. Fotol on tabatud hetk, mil avavahetuse sõitnud Kaupo Tammemäe annab teate üle oma vanemale vennale Joosep Tammemäele, kes ootas alles teises suusakoridoris. Foto: Kristjan Teedema (Tartu Postimees)

13. veebruaril Otepää ja Elva vahel Tartu maratoni eelsoojendusena sõidetud kaheksanda Tartu teatemaratoni 63-kilomeetrisel rajal tuli ajaga 2:34.01 teiseks Viljandimaa suusatajate võistkond Stihl, kuhu kuulusid Kaupo Tammemäe, Joosep Tammemäe, Martin Nassar ja Arvi Anton.

«Läks, jah, edukalt,» nentis avavahetuse sõitnud Kaupo Tammemäe. «Olime mõelnud, et kui sõitma läheme, siis juba medalile.»

Tammemäe kiitis meeskonnakaaslasi, kes kõik on ühe kandi suusahundid. «Meil on Estoloppeti võistkonnaga sama joon, et meeskond oleks enda toiteahelas. Hea punt on ja uhkem tunne ka, kui hästi läheb. Hea meel on, et me kõik oleme nii-öelda ühelt kasvulavalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles