Liikluspiirangud seoses Tartu teatemaratoni ja Tartu maratoni avatud rajaga

Sakala
Copy
Teed on libedad, tasub valida teeoludele vastav sõidukiirus.
Teed on libedad, tasub valida teeoludele vastav sõidukiirus. Foto: Elmo Riig

Transpordiamet andis teada, et hommikul on riigi põhi- ja tugimaanteed valdavalt soolaniisked või soolamärjad, Kagu-Eestis kuivad. "Kuna teetemperatuur on kõikjal miinuspoolel ja õhutemperatuur peaaegu kõikjal plusspoolel, siis on öisest sajust märgadel teepindadel suur libeduse oht," seisis nende teates.

Nende prognoosi kohaselt tuleb päeval pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal jõuab saartele uus sajupilv, lörtsi ja lund sajab põhiliselt Lääne- ja Põhja-Eestis. "Tuul on tugev, puhudes mandril kuni 17 m/s, rannikul kuni 23 m/s. Temperatuur õhus ja teepinnal on –1...+3 °C, pärastlõunast alates tõuseb valdavalt plusspoolele. Kõrvalteed on libedad!"

Liikluspiirangud on seoses Tartu teatemaratoni ja Tartu maratoni avatud raja sõiduga (kokku umbes 600 osalejat). Seetõttu paluvad korraldajad kõikide liiklejate mõistvat suhtumist suusatajate ja nende saatjate liikumisest tingitud liiklustakistustesse Otepää–Kääriku–Puka–Palupera–Elva piirkonnas 13. veebruaril kella 9–17. "Palume liiklejatel olla tähelepanelikud ja jälgida kehtestatud ajutist liikluskorraldust."

Transpordiamet ootab liiklejatelt infot teeolude kohta telefonil 1247. Lisainfot teeolude ja liikluspiirangute kohta saab vaadata http://tarktee.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles