Vabaduse platsil saab tutvuda 100 põhjusega, miks Viljandisse armuda

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Tänasest aprillikuuni saab Viljandi Vabaduse platsil näha näitust "100 põhjust Viljandisse armuda", mis on kokku pandud inimeste mõtetest üle Eesti.
Tänasest aprillikuuni saab Viljandi Vabaduse platsil näha näitust "100 põhjust Viljandisse armuda", mis on kokku pandud inimeste mõtetest üle Eesti. Foto: Marko Saarm

Möödunud aasta aprillis pakkusid inimesed üle Eesti kogukonnaaktivist Jaana Hinno üleskutse peale välja üle poole tuhande põhjuse, miks Viljandisse armuda. Laupäevast, 12. veebruarist, on võimalik Viljandi Vabaduse platsil näha nendest mõtetest kokku pandud näitust, kust leiab nii fotosid linna kaunitest vaadetest kui mõtteid, mida inimesed toona jagasid.

Näitusel «100 põhjust Viljandisse armuda» saab näha 22 fotot Viljandi linna vaadete ja inimestega ning toona välja pakutute hulgast 22 mõtet, miks just see linn on imelisim kogu maailmas. Eri autorite fotod pärinevad visitviljandi.ee pildipangast. Kõik 100 mõtet on leitavad Jaana Hinno koduleheküljel jaanahinno.ee/viljandi ning näitusel kohapeal ka QR-koodi skaneerides, mis pika nimekirja juurde viib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles