Lumelinn jääb homme ehitamata

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Lumememmed
Lumememmed Foto: Elmo Riig

Homseks väljakuulutatud lumelinna ehitamine Viljandis ja Karksi-Nuias jääb ilmaolude ja koroonaviiruse leviku tõttu ära.

Viljandi kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer-Martinson ütles, et Vabaduse plats on ilmastikuolude tõttu väga libe. "Samuti teeb koroonaviirus endiselt levikurekordeid ega tekita turvalise olemise tunnet, mis peegeldub ka vähesest registreerijate hulgast," selgitas ta ning nentis, et nende põhjuste õnnetu kokkulangemise tõttu tuleb ühine lumelinnaehitamine pealkirja all "Viljandi lumefigurid" ära jätta.

Linnavalitsus kutsub aga linlasi ikkagi nädalavahetusel õue lumest kujusid voolima ja neist pilte saatma. "Üle linna ja koduõuede lumehunnikutes on ootamas hulk dinosaurusi, põhjakonni ja liumägesid, et neid välja voolitaks. Seega kutsume kõiki ikkagi talvemõnusid nautima ja lumefigureid tegema. Teeme sündmuse ärajäämisest hoolimata nädalavahetusel Viljandist lumefigurilinna!" sõnas spetsialist.

Linnavalitsus ootab tehtud lumekujudest fotosid aadressil haridus@viljandi.ee või "Nädalavahetuse lumefigurid kogu linnas" Facebooki sündmuse all.

Lumelinna ehitamise plaanist loobus ka Karksi-Nuia, sest varem ehitama tulla lubanud meeskonnad teatasid järjest haigestumisest ja seetõttu oldi sunnitud toredast ettevõtmisest loobuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles