Gümnaasiumi digitahvlid läksid uuele ringile

Margus Haav
, reporter
Copy
Osa Viljandi gümnaasiumi kasutatud digitarvikutest rändas naabermaakonda Tartumaale Kammeri kooli. Sealne loodus- ja arvutiõpetuse õpetaja Ringo Saar ja Viljandi gümnaasiumi haridustehnoloog Marika Anisimov leidsid ühise keele kergesti.
Osa Viljandi gümnaasiumi kasutatud digitarvikutest rändas naabermaakonda Tartumaale Kammeri kooli. Sealne loodus- ja arvutiõpetuse õpetaja Ringo Saar ja Viljandi gümnaasiumi haridustehnoloog Marika Anisimov leidsid ühise keele kergesti. Foto: Elmo Riig

Viljandi gümnaasium vahetas oma klassiruumides kõik digitahvlid uuemate vastu ning et kasutatud, kuid veel täies töökorras olevad õppevahendid niisama seisma ei jääks, pakkus neid teistele koolidele. Gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe rääkis, et põhjus selleks oli igati pragmaatiline.

«Meil on kõik digitahvlid juba uute vastu välja vahetatud, meie soov oligi teha tehnoloogiline värskenduskuur ja selle tulemusena on meil kõikides klassiruumides puutetundlikud ekraanid,» rääkis direktor. «Nii jäigi meil üksjagu tehnikat üle. See oli töökorras ja et see niisama kuhugi vedelema ei jääks, pakkusimegi seda riigikoolidele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles