Abja-Paluojale kerkival poksiareenil näeb kõrgetasemelist võitlust

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Team Helemäe eesotsas Henri Helemäega, kes on ka ise kümmekond aastat poksi harrastanud, korraldab sel laupäeval Abja-Paluojal suurejoonelise poksiturniiri. Ise ta võistlejana seekord üles ei astu.
Team Helemäe eesotsas Henri Helemäega, kes on ka ise kümmekond aastat poksi harrastanud, korraldab sel laupäeval Abja-Paluojal suurejoonelise poksiturniiri. Ise ta võistlejana seekord üles ei astu. Foto: Erakogu

Kui 2019. aasta suvel peeti viimane rahvusvaheline poksivõistlus «Mõisaküla Fight», läks vaidlus võitja üle päris tuliseks: Vene poksija nõudis oma õigust ega tahtnud kuidagi kaotusega leppida.

«Karjusid ja vihastasid ... ma ei tea ... ka nutsid osaliselt. Seda asja võetakse ikka väga tõsiselt. Adrenaliin on üleval ning võistlejad, kes ringi astuvad, on näinud kuid ja kuid vaeva selle nimel, et end tippvormi ajada. See ei ole selline ala, et nädal enne hakkad jooksmas käima ja külastad mõne korra spordisaali. Tuleb pikalt valmistuda,» rääkis selle võistluse korraldaja Henri Helemäe, kes on ka ise kümmekond aastat poksimisega tegelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles