Teatripiletite soodusmüük sai hoo sisse juba keskööl

Margus Haav
, reporter
Copy
Ugala teater alustas traditsioonilist soodusmüügikampaaniat.
Ugala teater alustas traditsioonilist soodusmüügikampaaniat. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval käivitus Ugala igakevadine teatripiletite soodusmüük. Esimesel päeval osteti ligi 2100 piletit, mida on eelmise aasta veebruari soodusmüügist umbes kolmandiku võrra rohkem. 

"Müük sai hoo sisse kohe 7. veebruari keskööst, kui kampaania algas," rääkis teatri turundus- ja avalike suhete juht Kätlin Sumberg. "Oste sooritati peaaegu terve öö ja muidugi kogu päeva jooksul. Pileteid valiti meie rõõmuks kõikidele lavastustele, nii uutele kui juba kauem reperturaaris olnutele."

Kõige rohkem pileteid soetati sel neljapäeval esietenduvale Sander Puki lavastusele "Kuhu sa jäid?". Teisele kohale jõudis 19. märtsil suurel laval esietenduv "Arst" (lavastaja Taago Tubin) ning kohe selle järel sügisel esietendunud  ja kiiresti publikumenu nautima asunud "Ema" (lavastaja Tanel Jonas). Neljandal ja viiendal kohal rõõmustasid piletiostjaid juba ammused publikulemmikud "Võrku püütud" (lavastaja Tanel Jonas) ja "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" (lavastaja Ringo Ramul).

12. veebruarini saab soodsamalt pileteid osta kõigile Ugala teatri etendustele, välja arvatud muusikal "Once" ja suvelavastus "Kolm musketäri". Soodusmüügi hind kehtib Ugala etendustele üle Eesti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles