Uisutamisega peab nüüd ootama (1)

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Aasa külalistemaja perenaine Hedli Kivilaan ütles, et tema käest on saanud uiske laenata koolilapsed ja ka täiskasvanud uisuhuvilised. Kõige väiksemad uisud sobivad 3–6-aastastele.
Aasa külalistemaja perenaine Hedli Kivilaan ütles, et tema käest on saanud uiske laenata koolilapsed ja ka täiskasvanud uisuhuvilised. Kõige väiksemad uisud sobivad 3–6-aastastele. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandi koolide lapsed said möödunud nädalal veel Viljandi järvel kehalise kasvatuse tunni ajal uisutamas käia, siis nüüd peab uisutamisega ootama, sest jää pealmine kiht on sulanud. Kui tuleb külmakraade, võib juhtuda, et saab uuesti sõita.

Viljandi Kesklinna kooli ringijuht ja kehalise kasvatuse õpetaja Jaak Luhakooder ütles, et on käinud uisutamas kuuenda kuni üheksanda klassiga. Liikumistunnid on paaristunnid ning nii on jõutud 15 minutiga alla järve äärde, laenatud uisud, mindud jääle ja pärast 15 minutit mäest üles vantsitud.

«See on saalitundidele suur vaheldus ja väga mõnus. Terve eelmise nädala saime käia, jää oli väga korralik. Lastele see tõesti meeldis,» rääkis õpetaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles