Nädalavahetusel vajus maastur läbi jää ja kiirabi jäi lumme kinni

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Teismelised jooksid päästjate saabumisel laiali. Foto on illustratiivne
Teismelised jooksid päästjate saabumisel laiali. Foto on illustratiivne Foto: Marko Saarm

Nädalavahetus möödus pääseametil töiselt: appi oli vaja tõtata järvejääle läinud maasturile ning sel nädalal juba teist korda tõmmata välja lumme kinni jäänud kiirabiauto.

Nagu päästeameti pressiteates seisab, tuli reedel kell 18.39 teade, et Viljandi vallas Pärsti külas on maastur läbi Kuuni järve jää vajunud. Päästjate saabumise ajaks olid inimesed pooleldi vette vajunud autost õnneks ise välja pääsenud ja keegi õnnetuses viga ei saanud.

Maasturi järvest väljatõmbamine jäi omaniku ülesandeks.

Päästeamet tuletab kõigile meelde, et praeguste vahelduvate soojakraadidega jää sulab ning sõidukitega ja isegi jalgsi sellele minek on eluga riskimine.

Laupäeval kell 2.24 sai päästeamet teate, et Viljandis Maramaa puiestee kortermajas on tulekahju. Kui päästjad kohale jõudsid, selgus, et korteri elutoas oli süttinud omapäi põlema jäetud küünal. Suitsuandur oli õnneks tulekahjust märku andnud ja äratanud korteri uinunud elaniku, kes suutis tulekahju ise tekiga lämmatada.

Keegi ei saanud viga ka selles õnnetuses.

Laupäeval kell 15.50 käisid päästjad aga Põhja-Sakala vallas Pilistvere külas aitamas lumme kinni jäänud kiirabiautot. See polnud tol nädalal ainus kord, kui kiirabiauto toppama jäi. Neljapäeval oli väljakutse saanud kiirabibrigaad Viljandis Oru tänaval samuti lumme takerdunud, nii et pidi päästjatelt abi paluma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles