Suusataja Andra Aavik tuli kolmandat korda Eesti meistriks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Vabatehnikas 7,5 kilomeetri sõidu esikolmik: (vasakult) teiseks tulnud Õnnela Rodendau, võitja Andra Aavik ja kolmanda koha saanud Kretel Kaljumäe.
Vabatehnikas 7,5 kilomeetri sõidu esikolmik: (vasakult) teiseks tulnud Õnnela Rodendau, võitja Andra Aavik ja kolmanda koha saanud Kretel Kaljumäe. Foto: Eesti Suusaliit

Tänavu 18-aastaste neidude seas Eesti suusaradasid valitsev ning varem juba sprindis ja klassikatehnikas viie kilomeetri sõidus meistriks tulnud Andra Aavik tuli pühapäeval omaealiste meistriks ka 7,5 kilomeetri pikkuses vabatehnikasõidus.

End teiseks sõitnud Õnnela Rodendaud edestas Eesti spordiseltsi Põhjakotkas esindaja, Viljandist pärit Aavik enam kui poole minutiga ning kolmanda koha saanud Kretel Kaljumäed kahe ja poole minutiga. Kokku oli selles vanuseklassis üheksa lõpetajat.

Andra Aavik on tänavuste heade tulemustega taganud juba pääsu veebruaris Norras peetavatele juunioride maailmameistrivõistlustele ja märtsis Soomes asetleidvale talvisele Euroopa noorte olümpiafestivalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles