Viljandi Metalli mängijate comeback

Priscilla Õmblus
Copy
Laupäevases Eesti meistriliiga kohtumises Rae Spordikool / Viastoniga tegid äsja Viljandi Metalli naiskonnaga liitunutest hooaja debüüdi Merilin Salben, Egle Püvi ja Kristel Moor (fotol). Moor tõi naiskonnale ka enim punkte – 18 (+4).
Laupäevases Eesti meistriliiga kohtumises Rae Spordikool / Viastoniga tegid äsja Viljandi Metalli naiskonnaga liitunutest hooaja debüüdi Merilin Salben, Egle Püvi ja Kristel Moor (fotol). Moor tõi naiskonnale ka enim punkte – 18 (+4). Foto: Marko Saarm

Sellest hooajast Eesti meistriliigas kaasalööv Viljandi Metalli võrkpallinaiskond tugevdas ridu viie nimeka mängijaga rahvuskoondislastest välismaal profiliigades osalenuteni välja. Neist kolme võrkpalliteekond ka algas kunagi Viljandist, Merle Keerutaja käe alt.

«Tõmban hea meelega Viljandi vormi selga, pole küsimustki. Ma ei tea, mis värk selle Viljandiga on: siin on nii tore ja tiimivaim on hea. Lahedast linnast tulevad ikka lahedad inimesed,» vastas üks neist, Pärnus elav kunagine koondislane Merilin Salben õhates küsimusele, mis tunne on jälle Viljandi Metalli eest platsile minna, ning teine Viljandist sirgunud endine Eesti koondise liige Kristel Moor lausus: «Kuna olen Viljandi võrkpallisüsteemis üles kasvanud ja suuresti tänu Merle Keerutajale sirgunud selliseks võrkpalluriks, nagu praegu olen, siis on väga uhke tunne üle peaaegu kümne aasta taas Viljandi Metalli särki kanda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles