Sakala meeskond püsib medali­konku­rentsis

Priscilla Õmblus
Copy
Sakala lauatenniseklubi meeskond püsib Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel medalikonkurentsis. Fotol on meeskonna mängiv treener Rivo Saaremäe.
Sakala lauatenniseklubi meeskond püsib Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel medalikonkurentsis. Fotol on meeskonna mängiv treener Rivo Saaremäe. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Tallinnas TalTechi spordihallis Eesti võistkondliku lauatennise meistriliiga põhiturniiril teenitud kahe võidu ja ühe kaotuse järel, kolm vooru enne põhiturniiri lõppu püsib Viljandi Sakala klubi meeskond medalikonkurentsis, jagades Viimsi Pinxiga kolmandat ja neljandat kohta.

Laupäevane esimene vastane oli Sakalal Viimsi lauatenniseklubi ja tulemusega 4:0 vormistas ta kindla võidu. Järgmine vastane oli Maardu.

«Kohtumise kuuendas mängus tulid väljakule Valdas Martinkus Viljandi lauatenniseklubist Sakala ja Maardu lauatenniseklubi esindav Lauri Laane. Sel hetkel oli seis 3:2 Maardu kasuks. Usun, et kõik asjaosalised uskusid Valdase võitu, kuid kahjuks nii ei läinud,» rääkis Sakala klubi president Peeter Allikoja. «Lauri Laane oli Valdas Martinkusele väga ebamugav vastane ning vastu tuli võtta 1:3 kaotus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles