Bussijuhid kogesid aasta keerulisimaid lumeolusid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui maateedel sõites oli bussijuhtide mure paks lumi. millest tuli läbi rühkida, siis linnas tuleb hakkama saada kitsaks muutunud tänavatel.
Kui maateedel sõites oli bussijuhtide mure paks lumi. millest tuli läbi rühkida, siis linnas tuleb hakkama saada kitsaks muutunud tänavatel. Foto: Marko Saarm

Viljandimaal sõitjaid vedavad bussijuhid said nädalavahetusel kogeda teeolusid, millesarnaseid sel talvel pole veel olnud. Sellest hoolimata oli aga vaid kolm liini, kus bussijuhid pidid langetama otsuse sõit pooleli jätta.

Esimene bussijuht, kes laupäeva õhtul alanud tuisu tagajärgedega pidi kokku puutuma, sõitis laupäeva hilisõhtul Ramsi ja Päri vahel. Viljandist kell 22.30 väljunud bussi 28A juht pidi ühel hetkel tõdema, et väiksematele teedele ta enam ei pääse, ning naasis otsemat teed Viljandisse.

Bussid 29A ja 25A, mis väljusid pühapäeval kell 6.25 Suure-Jaanist ja Viljandist, jäid mõlemad hätta mõnesse peatusesse sõitmisega, aga suurema osa liinist suutsid nad läbida. Rohkem teateid liinihäirete kohta ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles