Kaasava eelarve rahaga saab korda keskmine bassein

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kaasava eelarve rahaga loodetakse ujumiskõlblikuks teha kolmest basseinist keskmine.
Kaasava eelarve rahaga loodetakse ujumiskõlblikuks teha kolmest basseinist keskmine. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus kohtus raekojas tänavuse kaasava eelarve hääletuse võitnud Uueveski basseinide korrastamise idee esitaja Priit Kaubiga, et arutada idee teostamist. 

Kohtumisel arutati, milline on Uueveski basseinide seisukord ning kuidas saaks seda paremaks muuta. Lepiti kokku, et korrastatakse keskmine bassein kaasava eelarve mahu ehk 30 000 euro ulatuses.

"Arvestades eelarvelist piirangut, otsustasime teha korda Uueveski basseinide keskmise osa, sest seda kasutatakse praegugi kõige sagedamini," ütles linnapea Madis Timpson. "Nii saavad Peetrimõisa ja Uueveski elanikud ning ka kõik teised soovijad edaspidi seal mugavamalt ujumas ja suvitamas käia."

Linnapea lisas, et plaanis on korrastada selle basseini ääred, teha need kas betoonist või puidust ning parandada hüppetorn. Tegevused täpsustuvad pärast tööde hinnapakkumiste saamist.

Arutelul osalesid peale Priit Kaubi ja Madis Timpsoni abilinnapea Kalvi Märtin, linnavalitsuse liige Liis Aedmaa, aktsiaseltsi Viljandi Veevärk arendusjuht Rein Triisa, haldusameti juhataja Andres Mägi ning linnaarengu peaspetsialist Reet Alev.

Uueveski basseinide puhastamise idee kogus kaasava eelarve rahvahääletusel 454 toetushäält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles