Tunnustus Viljandi autosalong tunnistati Baltikumi parimaks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi V Motorsi salong valiti umbes 20 Baltimaal tegutseva Volkswageni esinduse hulgas parimaks. Pildil on V Motorsi töötajad (vasakult eest) Hannes Lehtla, Siim Kask ja Kristi Dubrovina ning (paremalt eest) Rivo Arula, Raul Moor, Anni Mänd ja Taavi Käba
Viljandi V Motorsi salong valiti umbes 20 Baltimaal tegutseva Volkswageni esinduse hulgas parimaks. Pildil on V Motorsi töötajad (vasakult eest) Hannes Lehtla, Siim Kask ja Kristi Dubrovina ning (paremalt eest) Rivo Arula, Raul Moor, Anni Mänd ja Taavi Käba Foto: Marko Saarm

Viljandis ligi kolm aastat tegutsenud autosalong V Motors pärjati Baltimaade parimaks Volkswageni esinduseks. Ja kuigi müüdud sai 132 uut sõidukit, leiavad siinsed müügimehed, et see arv oleks võinud olla isegi paari-kolmekümne võrra suurem.

"Saime Volkswageni aasta esinduseks," ütles V Motorsi juhataja Rivo Arula ning täpsustas, et valik langetati Baltimaade kõikide Volkswageni esinduste vahel, mida on paarkümmend ja millest Eestis asub seitse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles