Suusataja Andra Aavik jätkab kullasoonel

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti noorte meistrivõistluste vabatehnikas sprindidistantsil oli kiireim Eesti spordiseltsi Põhjakotkas esindav Viljandist pärit Andra Aavik. Talle järgnesid Emma Roberta Rajando Nõmme spordiklubist ja Anni Lii Unn A.R Pro Ski Teamist.
Eesti noorte meistrivõistluste vabatehnikas sprindidistantsil oli kiireim Eesti spordiseltsi Põhjakotkas esindav Viljandist pärit Andra Aavik. Talle järgnesid Emma Roberta Rajando Nõmme spordiklubist ja Anni Lii Unn A.R Pro Ski Teamist. Foto: Taavi Nagel/eesti Suusaliit

Suusatalv on täistuuridel käima läinud ning pakkunud nii säravaid emotsioone kui medaleid. Eelmisel nädalavahetusel peeti Põlvamaal Mammaste tervisespordikeskuses Eesti N-16 ja N-18 vanuseklassi murdmaasuusatamise meistrivõistlusi ning heas vormis Andra Aavik pälvis N-18 klassis tiitli nii vabatehnika sprindis kui klassikatehnikas viie kilomeetri sõidus.

Laupäevasel sprindidistantsil sõitis Eesti spordiseltsi Põhjakotkas esindav Viljandist pärit Andra Aavik välja aja 2.27,67. Talle järgnesid Emma Roberta Rajando Nõmme spordiklubist ajaga 2.32,97 ja Anni Lii Unn A.R Pro Ski Teamist ajaga 2.40,71.

Pühapäeval sai Aavik eraldistardist viiekilomeetrises klassikasõidus kulla ajaga 15.06,7. Teiseks tuli Õnnela Rodendau mittetulundusühingust RR Suusaklubi ajaga 15.14,7 ja kolmas oli Emma Roberta Rajando Nõmme spordiklubist ajaga 15.49,1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles