Viljandimaa kõige mõjukamad inimesed aastal 2021

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandimaa mõjukate tipu vallutasid Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder (keskel), Viljandi linnavolikogu esimees Helmen Kütt ja Viljandi vallavanem Alar Karu.
Viljandimaa mõjukate tipu vallutasid Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder (keskel), Viljandi linnavolikogu esimees Helmen Kütt ja Viljandi vallavanem Alar Karu. Foto: Kristi Markov

Neljandat aastat palus Sakala maakonna omavalitsuste volikogude liikmetel, omavalitsusjuhtidel ja oma toimetuse töötajatel – kokku 90 inimesel – nimetada 10 nende arvates kõige mõjukamat viljandimaalast. Et valiku tegemine oleks lihtsam, sai välja pakutud 100 inimest, kuid igaüks võis sellesse nimekirja soovi korral ka ise kedagi lisada. Edetabelist leiab poliitikuid, muusikuid, sportlasi ja ettevõtjaid.

Kindlasti oli vastustes paljugi subjektiivset ja küllap võeti aluseks erinevaid parameetreid. Absoluutsele tõele me ei pretendeeri, sellepärast ilmubki see pingerida arvamuse rubriigis. Sellest hoolimata annab nimekiri aimu, kelle sõnad ja teod praegustele otsustajatele enim korda lähevad.

Nime järele on lisatud positsioon eelmise aasta tabelis. See, kui tabelisse pääsenu eelmisel aastal sinna ei jõudnud, on ära märgitud kriipsuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles