Jetisõitja Mattias Siimann kihutas Tais maailma paremikku

Priscilla Õmblus
Copy
Jetisõitja Mattias Siimann kihutas eelmisel nädalal Taimaal maailma paremikku ning vormistas maailmameistrivõistlustel hõbemedali.
Jetisõitja Mattias Siimann kihutas eelmisel nädalal Taimaal maailma paremikku ning vormistas maailmameistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Jetski World Cup

Samal ajal kui Eestis harrastatakse talisporti, kimas Karksi poiss Mattias Siimann kuumas Tais jetiga. Eelmise nädala kolmapäevast pühapäevani peeti Pattayas jetisõidu "World Cupi" kolmas osavõistlus, kus selgusid maailmameistrid, ning tema pani hooajale uhke punkti, võites maailmameistrivõistluste kahe kulla, Euroopa meistrivõistluste kulla ja pronksi ning Eesti meistrivõistluste kulla kõrvale veel maailmameistrivõistluste hõbeda.

Nagu Siimann ütles, võttis nii kliima kui masinaga harjumine küll pisut aega, ent oma sõitudega võib ta igati rahule jääda. "Me läksime nädal varem kohale, et saaks harjutud selle kliima, ajavahe ja masinaga," rääkis ta. "Rada oli raskem kui tavaliselt. Samas on seda raske kirjeldada, sest tehniliselt oli ta osalisem kergem."

Jetisportlane Mattias Siimann
Jetisportlane Mattias Siimann Foto: Elmo Riig
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles