Täna saab registreeruda uisumaratonile

Üllar Priks
, reporter
Copy
2017. aastal osales Mulgi uisumaratoni 30 kilomeetri sõidul ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid.
2017. aastal osales Mulgi uisumaratoni 30 kilomeetri sõidul ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid. Foto: Marko Saarm

Eile avaldasid 11. Mulgi uisumaratoni korraldajad usku, et ilmaolud siiski lubavad 23. jaanuaril selle mõõduvõtu teoks teha.

Otsusest üritus kavva võtta anti teada sotsiaalmeedias ning üksiti avati sellele  registreerumine, mis kestab tänase päeva lõpuni.

Viljandi rattaklubi Facebooki lehelt võib lugeda, et 19. jaanuari seisuga on Viljandi järvele planeeritud viiekilomeetrisel ringil jää paksus 27–30 sentimeetrit ning selle pealmine kiht kõva ja sile.

Kõik eelmisel aastal aset leidma pidanud 11. Mulgi uisumaratonile registreerunud on toodud üle selle aasta võistlusele ning lõplik otsus võistluse toimumise või mittetoimumise kohta koos võistlusdistantsi kinnitamisega avalikustatakse hiljemalt 22. jaanuari õhtuks.

Viimasest, 10. Mulgi uisumaratonist on möödunud kolm aastat. 2020. ning 2021. aastal ei võimaldanud ilmaolud uisuhuvilisi Viljandi järvele kutsuda.

Planeeritav ajakava

Kell 10 – võistlusmaterjalide väljastamine

Kell 12 – 10 kilomeetri sõidu start

Kell 13 – 30 kilomeetri sõidu start

Kell 15.15 – võistlusraja sulgemine

Kell 15.30 – autasustamine

Sõidetakse looduslikule jääle rajatud võistlusringil, mille täpne pikkus selgub hiljemalt 22. jaanuariks Stardimaterjalide väljastamine algab 23. jaanuaril kell 10 võistluspaigas ja lõpeb 10 minutit enne distantsi starti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles