Jalgpallurite meistriliiga toetus anti jääsportlastele

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Jääspordi muudab lisaks varustuse hinnale kulukaks vajadus treeninguteks jääd üürida: 3000 euro eest saab napilt kuu aega trennis käia. Pildil on tüdrukute hokipäev 2. jaanuaril Viljandi jäähallis.
Jääspordi muudab lisaks varustuse hinnale kulukaks vajadus treeninguteks jääd üürida: 3000 euro eest saab napilt kuu aega trennis käia. Pildil on tüdrukute hokipäev 2. jaanuaril Viljandi jäähallis. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval otsustas Viljandi linnavalitsus, et ei toeta rohkem Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi Premium- ehk meistriliigas osalemist, sest jalgpalliklubi oli otsustanud liigas mängimise lõpetada. 6500-eurone toetus läks jagamisele Viljandi jääspordiklubide vahel.

Abilinnapea Kristjan Mändmaa sõnutsi aitab see jääspordiklubidel hooaja lõpuni vastu pidada, terve Viljandi spordielu ning selle toetamise süsteem vajab aga ülevaatamist ning loodetavasti jõutakse selleni juba tänavu sügisel.

Jääsportlased on hädas

Kristjan Mändmaa kinnitusel tegi linnavalitsus Tulevikult meistriliiga toetuse äravõtmise otsuse raske südamega, seda nõudsid aga reeglid. «Ei meist keegi rõõmusta selle üle, et linna nime kandva tiimi kõrgeim staatus kadus,» nentis Mändmaa. Abilinnapea on klubiga suhelnud ja selle esindajate põhjendused on täiesti mõistetavad: mängimine kõrgliigas muutus majanduslikult ja ajaliselt liiga koormavaks, lisaks vajab tähelepanu noorte jalgpallurite koolitamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles