Tuleviku maadlejad tõid «Kuldkarukese» turniirilt kuus medalit

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Thristan Kiipus (sinises) alistas «Kuldkarukese» turniiril vastased kas seljavõidu või tehnilise ülekaaluga ise ainsatki punkti loovutamata.
Thristan Kiipus (sinises) alistas «Kuldkarukese» turniiril vastased kas seljavõidu või tehnilise ülekaaluga ise ainsatki punkti loovutamata. Foto: Jaanek Lips

Nädalavahetusel Kohtla-Järve spordikoolis 97 maadluspoisi ja -tüdruku osalusel asetleidnud kuni 10-aastaste laste «Kuldkarukese» turniiril võitsid Viljandi Tuleviku klubi esindajad kuus esikolmikukohta.

Kehakaalus kuni 28 kg näitas enesekindlat tehnikat Võhma poiss Fredy Veider, kes seljatas kõik oma konkurendid. Esimesena alistas ta klubikaaslase Kaspar Kuuma, kes platseerus turniiri lõpuks kuuendale positsioonile, ning teises ja kolmandas voorus kohalikud maadlejad Kevin Kostini ja Maksim Vahu. Poolfinaalkohtumisel püüdis tema võiduseeriat väärata Järvamaa poiss Germo Kopolovets, kuid enne normaalaja lõppu tuli ka temal alla vanduda. Finaalkohtumisel üllatas tallinlane Edgard Pehhov Veiderit tehniliselt hea sooritusega, aga see sai väärilise vastuse ja kohtumine lõppes Veideri seljavõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles