Ettevõtjad kutsuvad sõbrapäeval Viljandimaale romantikat tegema

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viljandimaa ettevõtjad kutsuvad sõbrapäeva paiku tähistama romantilist nädalavahetust Viljandimaal: jalutades, teatris käies, Soomaal tõukekelguga sõites ja uisutades. Algatusega võivad ühineda ka kohalikud romantikud.
Viljandimaa ettevõtjad kutsuvad sõbrapäeva paiku tähistama romantilist nädalavahetust Viljandimaal: jalutades, teatris käies, Soomaal tõukekelguga sõites ja uisutades. Algatusega võivad ühineda ka kohalikud romantikud. Foto: Annika Vihmann

Viljandimaa arenduskeskus koos ettevõtja Jaana Hinnoga kutsub sõbrapäeval inimesi kogu Eestist veetma romantilist nädalalõppu Viljandimaal. Ettevõtmisega on kaasa tulnud majutus- ja toitlustusasutused ning loodusturismi ettevõtjad. Kultuurseid ja romantilisi elamusi pakutakse sel ajal soodsamalt ka kohalikele.

Ettevõtmise eestvedaja Jaana Hinno rääkis, et kaasa löövad majutusasutused, näiteks Schloss Fellin, Park Hotell ja Centrumi hotell. Park Hotell pakub ühtlasi ööbimist koos teatripiletiga Ugalasse. Eripakkumistega tulevad välja toitlustusasutused, kellele arenduskeskus pakub visitviljandi.ee vahendusel müügikanalit. Inimesed saavad sealtkaudu õhtusöögi broneerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles