Viljandi vallas valib aasta teo rahvas, linnas volikogu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi valla aasta teol on 17 kandidaati. Teiste seas saab hääle anda näiteks Lalsi kirikule, Ennuksemäe punkri taastamisele, kalarestoranile Võrtsu Sahver, Mustla jõulumaale, Pärsti lasteaia ruumidele ja Mustla staadionile.
Viljandi valla aasta teol on 17 kandidaati. Teiste seas saab hääle anda näiteks Lalsi kirikule, Ennuksemäe punkri taastamisele, kalarestoranile Võrtsu Sahver, Mustla jõulumaale, Pärsti lasteaia ruumidele ja Mustla staadionile. Foto: Elmo Riig, Marko Saarm

Jaanuari viimasel neljapäeval valib Viljandi linnavolikogu linna eelmise aasta teo, Viljandi valla elanikel on aega kuu viimase päevani, et veebi kaudu valida valla aasta tegu. Mulgimaal teeb valiku kaheksaliikmeline vallavalitsus ning Põhja-Sakala vallas aasta tegu või tegijat ei valitagi.

Kui Viljandi linnas on aasta teo ning teiste oluliste preemiate määramine 1993. aastast alates volikogu pärusmaa ning ta teeb need otsused jaanuari istungil, siis Viljandi vald andis aasta teo või tegija valimise esimest korda rahva kätte. Kõik valla elanikud saavad endale meeldiva teo poolt hääle anda veebi vahendusel 31. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles