Tühi tankla viis valla ja ettevõtja kahekordselt kohtusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kõpus on tankla näiliselt olemas, aga kui sinna tankima minna, siis selgub, et see ei tööta. Tankla on suletud olnud vähemalt neli aastat ning sellega rikub ettevõtja vallajuhtide hinnangul hoonestusõiguse lepingut.
Kõpus on tankla näiliselt olemas, aga kui sinna tankima minna, siis selgub, et see ei tööta. Tankla on suletud olnud vähemalt neli aastat ning sellega rikub ettevõtja vallajuhtide hinnangul hoonestusõiguse lepingut. Foto: Marko Saarm

Ligi viis aastat Kõpus suletuna seisnud tankla on viinud Põhja-Sakala valla ja ettevõtja nüüdseks juba kahekordselt kohtusse. Ettevõtja pakkus nädala eest kompromissina välja sama lahenduse, mida vallavolikogu oli aasta eest absurdseks nimetanud.

Pikk vaidlus vallavõimu ja Kõpu tankla kinnistu hoonestusõiguse omaniku, osaühingu GunBirdy vahel jõudis kulminatsioonini eelmise aasta veebruaris, kui volikogu otsustas hoonestusõiguse lepingu lõpetada, samuti nõudis vald temalt välja 4793 eurot. Just nii palju on 2006. aastast Kõpus tegutsenud ettevõttel vallajuhtide hinnangul tasumata arveid ning vald pöördus raha kättesaamiseks kohtusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles