Suusahundid jagavad tasuta nõu

Priscilla Õmblus
Copy
Neljapäevast pühapäevani saavad kõik huvilised Viljandimaa suusaradadel osaleda suusaliidu tasuta koolitustel. Nõuandeid jagub nii noorematele kui ka vanematele suusasõpradele.
Neljapäevast pühapäevani saavad kõik huvilised Viljandimaa suusaradadel osaleda suusaliidu tasuta koolitustel. Nõuandeid jagub nii noorematele kui ka vanematele suusasõpradele. Foto: Elmo Riig

Eesti suusaliidul täitus mullu 100. tegevusaasta ning selle tähistamiseks käivitas ta üle Eesti suusaõppeprojekti "100 suusatundi", mis on kingitus suusatreeneritelt suusasõpradele. Viljandi suusaklubi ja tema sõprade nõul saavad selle talispordi huvilised oma teadmisi ja oskusi täiendada homsest selle nädala lõpuni treeningutel maakonna suusaradadel.

Nagu täheldas Viljandi suusaklubi liige Kaupo Tammemäe, ütlevad ju tuntud laulusõnadki, et ei tasu sõita surra-vurra ja suuski ära murda. "Selleks, et suusatamist täiel rinnal nautida, anname Eesti suusaliidu kampaania käigus Viljandimaal kõikidele huvilistele neljal päeval täiesti tasuta suusatamise algõppe tunde," selgitas Tammemäe. "Ole sa siis laps või täiskasvanu, teed suusatamisega esimest sõprust või valmistud juba maratoniks, sobiva suusatunni leiab igaüks."

Tasuta suusakoolitused on neljapäevast pühapäevani Viljandis, Tääksis ja Holstre-Pollis ning neid teevad kohalikud, aga ka kaugema kandi suusatreenerid ja suusatajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles