Kert Varik ja Lari Kunnas valiti taas parimaks motomeeskonnaks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaalt Karksi kandist pärit Kert Varik (vasakul) valiti koos soomlasest korvimehe Lari Kunnasega jälle aasta parimaks motospordimeeskonnaks. Fotol on ta koos Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni presidendi Marek Kiisaga.
Viljandimaalt Karksi kandist pärit Kert Varik (vasakul) valiti koos soomlasest korvimehe Lari Kunnasega jälle aasta parimaks motospordimeeskonnaks. Fotol on ta koos Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni presidendi Marek Kiisaga. Foto: Emf/raul Mee

Laupäeval tunnustas mootorrattaspordi föderatsioon Tallinna lauluväljakul asetleidnud galal, millega tähistati ühtlasi Eesti motospordi 100. aastapäeva, aasta parimaid motosportlasi ning parima meeskonna tiitli pälvis mullu end külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustel viiendaks kihutanud tandem Kert Varik ja Lari Kunnas.

Kui Sakala teisipäeva pärastlõunal Viljandimaa kiireimat motomeest õnnitles, küsis too naljatades: «Sünnipäev? Täna?» ning jätkas lõbusalt: «See rändkarikas on viimased aastad olnud nagunii minu garaažis. Mina olin vist esimene, kes selle kunagi sai, ja rohkem seal nimesid peal ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles