Krüptoraha kaevandamine ajendas kooli ühiselamus elektrit maksustama (1)

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kuigi elektriarvete esitamise teade oli eile õhtupoolikuks kutseõppekeskuse ühiselamu stendilt maha võetud, tuleb see sinna Tarmo Looduse sõnul peagi tagasi koos selgitustega arve maksmise kohta.
Kuigi elektriarvete esitamise teade oli eile õhtupoolikuks kutseõppekeskuse ühiselamu stendilt maha võetud, tuleb see sinna Tarmo Looduse sõnul peagi tagasi koos selgitustega arve maksmise kohta. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandi kutseõppekeskuse õpilane saatis oma isale teate, et jaanuarist lisatakse õpilaste ühiselamu üüriarvele boksis kasutatava elektri arve, oli isa hämmingus.

«Ühiselamu hinnas lepiti ju sügisel kokku,» lausus lapsevanem Janari Kiisler. Ta küsis poja saadetud teatest ajendatuna, et kui boksis elab kaks inimest ja üks neist kasutab mängimiseks ööpäev läbi võimsat lauaarvutit ning teisel ei olegi arvutit ja ta kulutab voolu vaid telefoni laadimiseks ja mõne minuti mikrolaineahju kasutamiseks, kas siis tema lapsevanemana peab kellegi teise tarbitud elektri kinni maksma. Kui isa asja kohta kursuse juhendajalt küsis, sai ta teada, et too ei olnud niisugusest teatest kuulnudki.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles