Peatreener tuli Tuleviku enda ridadest

Priscilla Õmblus
Copy
Uuest hooajast esiliigas mängivat Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda hakkavad tüürima peatreener Indrek Ilves (keskel), abitreener Kevin Paavo (vasakul) ja väravavahtide treener Mati Jürisson.
Uuest hooajast esiliigas mängivat Viljandi Tuleviku esindusmeeskonda hakkavad tüürima peatreener Indrek Ilves (keskel), abitreener Kevin Paavo (vasakul) ja väravavahtide treener Mati Jürisson. Foto: Viljandi JK Tulevik

Läinud laupäeval tegi Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi teatavaks, et klubi esindusmeeskond läheb eelseisvale esiliigahooajale vastu uue peatreeneri, klubi endise mängija ja U-19-meeskonna treeneri Indrek Ilvese käe all. Koos temaga asusid ametisse abitreener Kevin Paavo ja väravavahtide treener Mati Jürisson.

Pärimise peale, milliste ambitsioonidega vastne peatreener hooajale vastu läheb, lausus Ilves, et praegu on sellele veel raske vastata, sest mängijate nimekiri pole paika loksunud. «Hetkel käib töö selle nimel, et saaks korraliku komplekteerituse. Fakt on see, et põhisats on U-19-võistkond, kus mängivad 2004. ja 2005. aastal sündinud poisid. Näeme vaeva selle nimel, et tuua tagasi neid, kes on kunagi jalgpalli mängimise ära lõpetanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles