Kristjan Kask siirdus Tulevikust Pärnusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ründaja Kristjan Kase üks meeldejäävamaid kohtumisi Viljandi Tuleviku eest oli 2020. aasta suvel, kui ta lõi Tallinna Flora vastu kaks väravat ja aitas meeskonna võidule.
Ründaja Kristjan Kase üks meeldejäävamaid kohtumisi Viljandi Tuleviku eest oli 2020. aasta suvel, kui ta lõi Tallinna Flora vastu kaks väravat ja aitas meeskonna võidule. Foto: Marko Saarm

Täpselt 100 kohtumises Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi eest Premium-liigas väljakule jooksnud ja 14 väravat löönud Kristjan Kask liitub uuest hooajast Pärnu Vaprusega.

22-aastane Kask on üks nendest paljudest mängijatest, kes on otsustanud Viljandist lahkuda pärast Tuleviku klubi juhtide otsust Premium-liigast loobuda ja rohkem noortetööle keskenduda. Kask siirdub Pärnu Vaprusesse, kes sai uueks hooajaks koha meistriliigas just tänu sellele, et Tulevik oma kohast loobus.

Noorteklassides Tallinna Legionit ja Tallinna Florat esindanud Kask asus Tuleviku eest mängima 2018. aasta suvel ning pidas Viljandis vastu peaaegu neli hooaega.

Pärnu Vapruse juhatuse liige Karl Palatu nentis klubi kodulehel, et Kristjan Kask tugevdab oma võitlusliku mängustiiliga Vapruse mängu nii rünnakul kui ka kaitses. "Teda saab iseloomustada kui ambitsioonikat, töökat ja suure sisemise motivatsiooniga jalgpallurit, kel suur sisemine soov areneda. Nii arvangi, et oleme oma meeskonda saanud juurde väärt mängumehe."

Tulevikust lahkumisest on nüüdseks teatanud Kaimar Saag ja Herol Riiberg, kes siirdusid Paidesse, Nikita Komissarov, kes asub mängima Nõmme Kaljus, ning Martin Allik, kes loobus tippjalgpallist. Klubist on lahkunud ka enamik eelmise hooaja välismängijatest. Näiteks Nigeeriast pärit ääremängija Kazeem Bolaji on jalgpalliuudiste portaali Soccernet andmetel katsetamisel Slovakkia kõrgliigaklubi Trnava Spartaki juures.

Mullu mängis 19-aastane Bolaji Premium-liigas 26 kohtumises ja mahtus liiga enim arenenud mängijate hulka. Trnava Spartak pälvis eelmisel hooajal Slovakkia kõrgliigas pronksmedali ja osales möödunud suvel Konverentsiliigas. Sel hooajal on meeskond Slovakkia kõrgliigas 19 vooru järel teisel kohal, kaotades tiitlikaitsjale Bratislava Slovanile nelja punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles