Jalgpallihalli soojaarve kerkis 37 000 euroni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Mullu novembris avatud jalgpallihall on loonud jalgpalluritele ja kergejõustiklastele suurepärased treeningtingimused, aga toonud kaasa ka hiigelarved.
Mullu novembris avatud jalgpallihall on loonud jalgpalluritele ja kergejõustiklastele suurepärased treeningtingimused, aga toonud kaasa ka hiigelarved. Foto: Elmo Riig

Kui uue Viljandi jalgpallihalli novembri küttekulu oli 17 000 eurot, siis arvati see linnavalitsuses küll omajagu suureks, kuid kärpimisvajadust ei nähtud. Nüüd saatis soojatootja detsembri eest 37 000 euro suuruse arve ning see toob kaasa hallis temperatuuri langetamise.

Kui 37 000 euro suurusele soojaarvele lisada veel ligi 3000-eurone elektriarve, osutus jalgpallihalli ühe kuu energiakulu enam kui 40 000 euro suuruseks.

Viljandi linnapea Madis Timpsoni sõnul tuleb nüüd hakata hallis temperatuuri langetama. "Kui halli rajama hakati, teadsin ma, et seal saab olema talvel 5-6 kraadi sooja. Praegu on ruumis hoitud umbes 16 kraadi," rääkis Timpson. Lähipäevil on kavas sooja olulisel määral vähendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles