Kraavi sõitnud võrkpallinaiskonna järgmised mängud on küsimärgi all

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Neljapäeval Viljandist mõne kilomeetri kaugusel kraavi sõitnud väikebussis oli võrkpallinaiskond.
Neljapäeval Viljandist mõne kilomeetri kaugusel kraavi sõitnud väikebussis oli võrkpallinaiskond. Foto: Kenno Soo

Pole teada, millal saab taas platsile Eesti meistriliigas mängiv Viljandi Metalli võrkpallinaiskond, kes oli neljapäeval Imavere ja Viljandi vahelisel maanteel libeduse tõttu kraavi sõitnud väikebussis, sest mitu mängijat sai vigastusi ja teiste käekäik alles selgub.

Sakala andmetel tehti ühele õnnetusse sattunud võrkpallurile rangluuoperatsioon ning veel kahele anti haiglas abi ja suunati nad kodusele ravile. Ülejäänud sportlased pääsesid põrutuste ja marrastustega.

Bussis viibinud treener Margit Keerutaja ütles, et enesetunne ei ole õnnetusse sattunutel kiita. "Põrutuste järel on täna ikka kehvem enesetunne kui eile, lähipäevadel selgub lõplik tõde. Haiglas tehtud kompuuterpiltidelt erilisi probleeme ei leitud, aga täna on paljudel siit ja sealt rohkem valus," rääkis ta.

Õnnetusse sattunud võistkond oli teel Tallinna, et kohtuda meistriliiga mängus Audentes SG / Noortekoondise esindusega, see mäng jäi mõistagi ära. Küsimärgi all on ka järgmised mängud.

"Nüüd nädalavahetusega selgub, kas saame järgmiseks mänguks võistkonna kokku," sõnas Margit Keerutaja.

Õnnetusse sattunud bussis oli peaaegu terve võistkond ehk kümme mängijat, vaid kapten oli kodus haige ning libero ja sidemängija olid eemal. Treener ei olnud kindel, aga arvas, et mängu toimumiseks peaks satsis olema vähemalt seitse sportlast.

Eile kirjeldas Sakalale õnnetust Viljandi patrullpolitseinik Janek Kuusk. "Õnnetus juhtus sirgel teelõigul. Mikrobuss alustas möödasõitu ees liikuvast haagisega sõidukist. Tee oli lumelopane, buss sõitis möödasõitu alustades lumevaalu, hakkas vibama ja paiskus kraavi," kirjeldas Kuusk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles