Pühapäeval plaanitakse vedada Viljandi tänavatelt lund

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Nii käis lume äravedu kuu aega tagasi Väike-Turu tänaval.
Nii käis lume äravedu kuu aega tagasi Väike-Turu tänaval. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval, 9. jaanuaril on kavas mitmelt Viljandi tänavalt lund ära vedada ja linnavalitsus palub elanikel nendes kohtades mitte parkida.

Lund veetakse Tallinna tänava  Endla ja Turu tänava vaheliselt lõigult, Jakobsoni tänava Savi ja Kooli tänava vaheliselt lõigult, Posti ja Mäe tänavalt, turuplatsilt, Leola tänava Jakobsoni ja Nurme tänava vaheliselt lõigult, Vaksali tänava Korneri ja Ugala ringristmiku ning Korneri ringristmiku ja Pärnu maantee vaheliselt lõigult, Põhja puiestee Kesk-Kaare ja Kauge tänava vaheliselt lõigult, Kagu ja Kaalu tänavalt ning Kesk-Kaare tänava Lääne tänava ja Põhja puiestee vaheliselt lõigult.

Linnavalitsuse pressiteates seisab, et lund koristatakse terve päeva jooksul, aga ühelgi tänaval liiklust ei suleta. Seetõttu palub linnavalitsus olla liiklejatel tööpiirkonnas ettevaatlik. Samuti palub linnavalitsus elanikel eespool nimetatud tänavalõikudel mitte parkida, et ära saaks vedada võimalikult palju lund.

Kui ilm muutub ja pühapäevaks tuleb suurem lumesadu, on Eesti Keskkonnateenuste töömehed hõivatud lume lükkamisega ning äraveoks määratakse uus aeg. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles