Viljandi Tulevikust lahkus veel kaks jalgpallurit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Martin Allik esindas Viljandi Tulevikku meistrisarjas 123 korda.
Martin Allik esindas Viljandi Tulevikku meistrisarjas 123 korda. Foto: Jana Pipar/Eesti Jalgpalli Liit

Lapsena Viljandi Tulevikus alustanud ja kuni kõrgliigani välja ainult Viljandi klubi esindanud äärekaitsja Martin Allik teatas, et tõmbas tippjalgpalluri karjäärile joone alla. Teine Tuleviku mängija Nikita Komissarov siirdub aga uuest hooajast Tallinna Nõmme Kaljusse.

Tuleviku klubi andis oma kodulehel teada, et Allikut sundisid loobumisotsust langetama viimastel aastatel kimbutanud pikaajalised vigastused. Nõmme Kalju andis aga kolmapäeval sotsiaalmeedias teada, et on sõlminud seni Tuleviku ridadesse kuulunud Komissaroviga kolmeaastase lepingu.

Keskpoolkaitsja Nikita Komissarov liigub Viljandi Tulevikust Nõmme Kaljusse.
Keskpoolkaitsja Nikita Komissarov liigub Viljandi Tulevikust Nõmme Kaljusse. Foto: Viljandi jalgpalliklubi Tulevik

Kuue aasta jooksul Viljandi Tulevikku Premium-liigas 123 korda esindanud ja selle aja jooksul viis väravat löönud 27-aastane Martin Allik ütles, et jalgpalli ta lõplikult ei jäta ning enda lõbuks mängib ta edasi mõnes madalama liiga meeskonnas.

"Tänan oma peret, klubi, fänne ja muidugi kõiki meeskonnakaaslasi, kelle kõrval oli aastate jooksul au Tuleviku särki kanda ja kellega koos võidelda. Tegime head tööd, meil oli raskeid hetki, aga meenutama jään ikka kõiki neid suuri tegusid, mille üheskoos korda saatsime. Aitäh kõigile!" kirjutas ta.

Martin Allik on esindanud ka noorte rahvuskoondist 11 korral. 2010. aastal lõi ta 1:1 viigiga lõppenud maavõistlusmängus Walesiga Eesti U-17 koondise viigivärava.

Viljandi Tulevikust lahkuval 21-aastasel andekal keskväljamängijal Nikita Komissarovil on Premium-liigas kirjas 72 mängu ning kokku on ta löönud viis väravat.

Pärast Viljandi Tuleviku Premium-liigas osalemisest loobumise otsust on esindusmeeskonnast lahkumisest teada andnud teisigi jalgpallureid. Kaimar Saag ja Herol Riiberg liitusid Paide esindusega ning uue klubi otsingutest on Sakalale rääkinud Gerdo Juhkam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles