Leige huvi abistada soovijaid ei heiduta

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks uue teenuse juurutaja Jaanika Toome usub, et aeg paneb asjad paika ja ka Viljandimaal pääseb senisest rohkem inimesi isikliku abistaja toel koduseinte vahelt välja. Esialgu on kõhklusi ja vastamata küsimusi siiski veel omajagu.
Üks uue teenuse juurutaja Jaanika Toome usub, et aeg paneb asjad paika ja ka Viljandimaal pääseb senisest rohkem inimesi isikliku abistaja toel koduseinte vahelt välja. Esialgu on kõhklusi ja vastamata küsimusi siiski veel omajagu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mittetulundusühing Teeme alustas projektiga, mille eesmärk on liikumis- või nägemispuudega inimesed koduseinte vahelt välja aidata. Selleks on plaanis juurutada isikliku abistaja teenust.

Eesti-Šveitsi koostööprogrammi Vabaühenduste fondi ja Kodanikuühiskonna sihtkapitali rahalisel toel käivitatud ettevõtmise esimene etapp hakkab lõppema. See nägi ette spetsialistide abil koostöövõrgustiku loomist ja äriplaani koostamist. Viimast tutvustati esmaspäeval peetud koosolekul. Peatselt peaks kätte jõudma päev, mil esimesed abilised tegelikku tööd tegema hakkavad.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles