Bussidel jäi libeduse tõttu mõnes peatuses käimata

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viljandimaal võivad täna bussid libeduse tõttu osasid teelõiku vahele jätta. Dispetšerilt saab infot, kas buss on ikka tulemas.
Viljandimaal võivad täna bussid libeduse tõttu osasid teelõiku vahele jätta. Dispetšerilt saab infot, kas buss on ikka tulemas. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa ühistranspordikeskus andis märku, et libeduse tõttu jäi osa busse täna käigust ära ning mõnda peatusesse nad ei jõudnud.

Ühistranspordikeskuse juhatuse liige Kaupo Kase ütles, et mõnel teelõigul oli kinnisõtkutud lumi nii libe, et bussid sinna ei läinud. Need olid enamasti kruusateed või need, kus on vähem sõidetud.

"Bussijuhil on õigus selline otsus vastu võtta. Ta võib sõidu katkestada," sõnas Kase. "Selliste ilmaoludega on see tavaline. Muidu on selliseid ilmaolusid vähe olnud, aga sel talvel on neid kuidagi eriti palju olnud."

Ühistranspordikeskuse juhatuse liige lisas, et kui inimestel on kahtlus, kas nende buss on teel nende juurde, tasub helistada aktsiaseltsi Atko dispetšeri numbril 434 0089. Dispetšer näeb kaardilt bussi liikumist.

"Kui hommikul on selline ilm, siis päeva peale läheb tee tavaliselt paremaks," lisas Kase.

Bussid, mis jäid tulemata või jätsid peatusi vahele

Liini number 20 buss, mis väljus kell 6.55 Suure-Jaani, sõitis Vastemõisast otse Viljandi, läbimata jäid peatused Kadakast kuni Saeveskini.

Liini number 51A buss, mis väljus kell 6.45 Viljandist, sõitis Parastumani, läbimata jäid peatused Padametsast Abja-Paluojani.

Liini number 51B buss, mis pidi väljuma kell 7.45, jäi ära.

Liini number 55A buss, mis väljus kell 6.50 Viljandist, sõitis Anni peatuseni, läbimata jäid Uia, Saareküla ja Iia peatus, liini number 55A buss, mis väljus kell 7.50, alustas Anni peatusest.

Liini number 57B buss, mis pidi väljuma kell 7.25, jäi ära.

Liin 20 väljumisega 11:30 Viljandist sõitis Kilduni, sealt otse Vastemõisa kaudu Suure-Jaani. Läbimata jäid peatused Kildust kuni Suure-Jaanini.

Allikas: Viljandi ühistranspordikeskus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles