Noored viljandlased näitasid Riias suurepärast mängu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Eesti käsipallikoondis, mille koosseisus olid ka Viljandi HC kasvandikud Karl Roosna, Mihkel Lõpp, Oliver Ruut ja Simon Drõgin, saavutas läinud nädalal Läti traditsioonilisel aastalõputurniiril «Riga City Council Cup» teise koha.
Eesti käsipallikoondis, mille koosseisus olid ka Viljandi HC kasvandikud Karl Roosna, Mihkel Lõpp, Oliver Ruut ja Simon Drõgin, saavutas läinud nädalal Läti traditsioonilisel aastalõputurniiril «Riga City Council Cup» teise koha. Foto: Eesti käsipalliliit

Läti traditsioonilisel käsipalli aastalõputurniiril «Riga City Council Cup» särasid Eesti koondises ka neli Viljandi HC kasvandikku, 19-aastane Mihkel Lõpp, 22-aastane Simon Drõgin, 18-aastane Oliver Ruut ning koondise kapten, igapäevast leiba Saksa 3. Bundesligas teeniv 24-aastane Karl Roosna.

Läinud kolmapäeval andis Eesti koondis finaalmängus Lätile kõva lahingu, aga kaotas 22:27, nii et naasis turniirilt teise kohaga. Kolmanda koha sai Leedu, kes alistas Läti klubide koondise.

Noor koondis

Kuue debütandiga Eesti meeskonna liikmete keskmine vanus oli 20,7. Viljandlaste panus oli suur. Finaalmängus viskasid Karl Roosna ja Mihkel Lõpp neli ning Simon Drõgin ja Oliver Ruut kaks väravat. Päev varem peetud poolfinaalkohtumises alistas Eesti koondis Läti klubide koondise 29:22 (14:13). Karl Roosna sai üleplatsimehena kirja koguni 13 tabamust. Mihkel Lõpp panustas kolme väravaga ning Oliver Ruut ja Simon Drõgin olid täpsed kahel korral. Karl Roosna valisid korraldajad turniiri lõpul sümboolsesse koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles