Aasta spordisõbralikem õpetaja Ants Kuusik: kuni ma poistele veel tireltõusu ette näitan, seni jätkan (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Staažikas treener ja Viljandi Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ants Kuusik pälvis kolmapäeval auhinnagalal «Spordiaasta tähed 2021» aasta spordisõbralikema õpetaja tiitli.
Staažikas treener ja Viljandi Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ants Kuusik pälvis kolmapäeval auhinnagalal «Spordiaasta tähed 2021» aasta spordisõbralikema õpetaja tiitli. Foto: Madis Veltman

Kolmapäeva õhtul Tallinnas Alexela kontserdimajas Eesti olümpiakomitee galal «Spordiaasta tähed 2021» anti teiste aunimetuste seas esimest korda välja aasta spordisõbralikema õpetaja tiitel ning selle pälvis Viljandimaa staažikas treener ja Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ants Kuusik.

Kuusik tõttas aplausi saatel lavale jooksusammul ning lausus pärast auhinna kättesaamist tagasihoidlikul moel, et ei saa ennast teiste laval käinud parimate sportlastega kõrvutada. «Ma usun, et mu pulss on rohkem üleval kui eile Otepääl sõidetud Tartu maratoni treeningul 30-kilomeetrise otsa peal. Ma ütleksin, et need inimesed, kes siin enne olid ... Ma ei suuda ennast siin nende kõrval näha ja tunda.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles