Tarvastu noored toimetasid eakatele ja puuetega inimestele jõulupakid kätte

Sakala
Copy
Mustla rahvamaja eestvedamisel viisid Sakala ringkonna kodutütred ja noorkotkad Tarvastu kandi inimestele jõulupakke.
Mustla rahvamaja eestvedamisel viisid Sakala ringkonna kodutütred ja noorkotkad Tarvastu kandi inimestele jõulupakke. Foto: Mustla rahvamaja

Mustla rahvamaja eestvedamisel ning kodutütarde Tarvastu Tarvavõtme ja noorkotkaste Tarvastu Tõhvide rühma abiga sai jõulupaki 309 eakat või puudega inimest.

Vallavalitsuse pressiteates anti teada, et traditsiooniliselt on eakate ja puuetega inimeste jõule tähistatud jõululõunaga, aga koroonapiirangute tõttu tuli see ära jätta. Inimesi sooviti siiski meeles pidada, mistõttu tuli jõulusoojust jagada teisiti.

Jõulupakke toimetasid kätte seitse päkapikku, neli kodutütart ning üks noorkotkas, kes olid jaotatud nelja rühma. Neli autotäit liikusid Tarvastu piirkonna külade ja asula vahel, viies jõulutervitusi ning kingipakke eakatele ja puuetega inimestele.

Tarvastu piirkonna kultuuritöötaja Deena Mägeri sõnul oli rõõm jagada jõulutunnet küünla, piparkoogi ja kaardikese näol ning ta tänas inimesi, et nood võtsid kingitoojad soojalt ja särasilmselt vastu.

"Jõulupakkide andjad tänavad kõiki, kes end registreerisid, ning samuti aitäh headele naabritele, sugulastele ja tuttavatele, et oma lähedasi meeles pidasite. Suured tänusõnad kõikidele, kes aitasid sellel suurel üritusel teoks saada," sõnas Mäger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles