Kalastuspidu rikastab talvist Viljandit

, Viljandi linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loit Kivistik
Loit Kivistik Foto: Peeter Kümmel / Sakala

TORE, ET kalapüügisõbrad ja talvise «Kuldkala» korraldajad on meie linna avastanud ja peavad võimalikuks korraldada suurvõistluse just Viljandi järvel. Magneteid, mis võiksid väljaspool turismihooaega siia nii palju inimesi kokku tuua, ei ole meil kunagi liiga palju.

Viljandlased saavad anda ettevõtmise õnnestumisse oma panuse. Ilmgi tõotab Baltimaade suurimat traditsioonilist kalastusvõistlust soosivat. Järvel on korraliku paksusega jää, paari päeva eest küündis see isegi 45 sentimeetrini. Maalilised talvised linna ja lossimägede vaated jäävad külalistele kindlasti meelde ja annavad põhjuse tagasi tulla.

Head viljandlased! Homme jätkub järve ääres tegevust ja vaatamist igas vanuses osalejatele. Jätame sellel päeval auto koju, et külalistel oleks liikumiseks ja parkimiseks rohkem ruumi, ja läheme järve äärde kalale jalgsi.

Loodame, et meie ettevõtted pakuvad lahket teenindust, maitsvat toitu ja kosutavat puhkust, millega külalised, korraldajad ja osalejad rahule jäävad. Meie endi kätes on võimalus kujundada sellest võistlusest sündmus, mis tuleb Viljandisse, et jäädagi siia nagu meie suve rikastavad festivalid, aastaringsed spordiüritused, teatrietendused, kontserdisarjad ja näitused.

«Kuldkala» võistlust peetakse juba 14. korda. Seekordne pakub suurepärase võimaluse nautida talvepäeva ja proovida oma kalaõnne Viljandis. Ütlen korraldajatele tänusõnad: tuhandeid inimesi kohale toov ettevõtmine eeldab häid ideid ja tegijaid, kes soovivad anda endast parima. Tervistavat nädalavahetust kõigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles