Vastemõisa näärioksjonil pakutakse jalgpallikuulsuste mängusärke

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Poolkaitsja Konstantin Vassiljev on Eesti koondises löönud palju väravaid.
Poolkaitsja Konstantin Vassiljev on Eesti koondises löönud palju väravaid. Foto: Tairo Lutter

30. detsembril Vastemõisa rahvamajas peetaval nääripeol pannakse 25-eurose alghinnaga oksjonile Eesti jalgpallikoondislaste Konstantin Vassiljevi, Matthias Käidi ja Rauno Sappineni võistlussärgid ning tulu läheb kohaliku jalgpalli harjutusväljaku korrastamiseks.

Mängusärgid on saadud spordiaktivist Aivar Paasilt, kes on tuttav Eesti jalgpallikoondise mänedžeri Miko Pupartiga. Tuluõhtu "Näärid Vastemõisas" üks korraldajatest on kohalik ettevõtja Tauno Härginen, kes kuulub ühtlasi kohalikke sportimisvõimalusi arendava mittetulundusühingu Arengu Helin juhatusse. Ettevõtmine korraldatakse koostöös Vastemõisa rahvamajaga.

Härginen märkis, et Vastemõisa noored jalgpallurid treenivad usinalt ja on vaikselt endale võistlustelgi nime teinud, aga aastaid tagasi valminud plats on kehvas seisus ja vajab hädasti parandamist. Paraku on raha selleks keeruline leida. "Tahame, et suvisel ajal oleks Vastemõisas normaalses seisu harjutusväljak,"  sõnas ta. 

Tauno Härginen nentis, et ajad on keerulised ja mullu peeti sama üritus Vastemõisa rahvamaja trepil. Tänavu mõõdetakse uksel kehatemperatuuri, palutakse esitada koroonapass ja isikutunnistus. 

Tulu- ja tantsuõhtut juhivad ja sel esinevad Tõnu Raadik ja Toomas Lunge, kes on kaasa Inga Lungega Põhja-Sakala valda Navesti jõe äärde kodu rajanud.

30. detsembri õhtul peetakse aastalõpupidu ka Võhma vabaajakeskuses. Seal mängib tantsuks ansambel Everest ning silmapilu pakub tantsutrupp Dancing Dreams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles