Täna algab maakonna korvpalliturniir

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval peetakse Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistluste kaks esimest kohtumist.


Avamängus kell 18.15 maagümnaasiumi spordisaalis lähevad väljakule Anttila ning Aken ja Uks. Kell 19.30 on sealsamas vastamisi AP Mets ja Spordikooli II.

Tänavustel meistrivõistlustel osaleb 15 meeskonda. Eelturniiril on nad jaotatud kolme viieliikmelisse alagruppi ning paremusjärjestus selgub turniirisüsteemis.
Teiseks etapiks regrupeeritakse võistkonnad alagrupiturniiri tulemuste põhjal. Eelturniiri kaks edukamat jätkavad turniirisüsteemis maakonna meistri selgitamist, kolmanda ja neljanda koha teeninud jagavad 7.—12. ning kaks viimast 13.—15 koha.

Laupäeval peetakse kolm mängu Raudna põhikooli võimlas: kell 12 kohtuvad  Abja ja Tarvastu vald, kell 13.30 Hansa Ilutulestikud ja Suure-Jaani II ning kell 15 Spordikooli I ja Algajad.

ALAGRUPID
Maakonna korvpalliturniiri algruppide koosseisud
• A-grupp: AP Mets, Abja vald, Suure-Jaani noortekoondis, Spordikooli II ja Tarvastu
• B-grupp: Hansa Ilutulestikud, Anttila, Karksi-Nuia, Suure-Jaani II ning Aken ja Uks
• C-grupp: Suure-Jaani I, Spordikooli I, Paistu vald, Rattaklubi ja Algajad.
Allikas: korraldajad 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles