Detsembrikuu juhatas sisse sarja "TV 10 olümpiastarti" avaetapp

, treener, Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja
Copy
Detsembri alguses sai avapaugu sarja "TV 10 olümpiastarti" 51. hooaeg.
Detsembri alguses sai avapaugu sarja "TV 10 olümpiastarti" 51. hooaeg. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Noorte kergejõustikusarja "TV 10 olümpiastarti" 51. hooaja avaetapil detsembri algul võistlesid kõikide vanuseklasside sportlased sprindis ning lisaks sellele vanemad poisid teivashüppes, vanemad tüdrukud kuulitõukes ja noorem rühm kõrgushüppes.

Konkurentsis on 39 koolide võistkonda, nende seas nelja Viljandimaa kooli esindus. Suuremate koolide seas on Viljandi Jakobsoni kool avaetapi järel seitsmendal ja Kesklinna kool 15. kohal. Väiksemate koolide hulgas on Tarvastu gümnaasium kuuendal ning Heimtali ja Holstre kooli ühisvõistkond 12. kohal.

Kokku võistles lapsi rohkem kui 60 koolist. Individuaalselt läks Viljandimaa noortel kõige paremini teivashüppes. Kert Piirak Jakobsoni koolist tuli tubli isikliku rekordiga 3.11 neljandale kohale. 60 meetri jooksus sai ta kirja aja 8,37 ja 20. koha. Sellel alal oli viljandimaalastest parim Tarvastu gümnaasiumi õpilane Gregor Kiriland: tema tulemus oli 8,07, mis andis 10. koha. Vanemate tütarlaste 60 meetri jooksus sai Mirtel Kase Jakobsoni koolist tulemuseks aja 8,87 ja 18. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles