Viljandi Tulevik loobub kohast Premium-liigas ning siirdub mängima esiliigasse

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku klubi teatas, et esindusmeeskond jätkab järgmisel hooajal esiliigas. See tähendab, et kollasärke uuest hooajast Eesti kõrgeimas jalgpalliliigas mängimas ei näe.
Viljandi Tuleviku klubi teatas, et esindusmeeskond jätkab järgmisel hooajal esiliigas. See tähendab, et kollasärke uuest hooajast Eesti kõrgeimas jalgpalliliigas mängimas ei näe. Foto: Elmo Riig

Täna hommikul teatas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi oma koduleheküljel, et esindusmeeskond loobub uuel hooajal väljateenitud Premium-liiga kohast ning siirdub mängima aste madalamale, esiliigasse. 

"Pärast pikki ja põhjalikke arutelusid ning võttes arvesse klubi majanduslikku seisu, mis on koroonapandeemia kaasmõjul sattunud ennenägematult ränga surve alla, võttis Viljandi jalgpalliklubi Tulevik juhtkond lähtudes klubi toimepüsivuse ja jätkusuutlikkuse alalhoidmise eesmärgist vastu raske otsuse loobuda 2022. aasta hooajaks väljateenitud Premium-liiga kohast ning siirduda mängima aste madalamale, esiliigasse," võib lugeda Tuleviku kodulehel ilmunud avaldusest.

Klubi presidendi Raiko Mutle sõnul ei langetatud seda kergel käel ning ta kinnitas, et kuni viimase hetkeni otsiti palavikuliselt võimalusi kõrgliigas jätkamiseks ja eelarve täitimiseks vajalikku tuge väljastpoolt klubi. Paraku on toe leidmine olnud pandeemia tingimustes raskem kui iial varem, lisaks tuli seda tehes joosta võidu ajaga, sest eelseisva kõrgliigahooaja litsentseerimisprotsess on juba alanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles