Liitpuudega Matvei ema valdas mullu lootusetus. Aastaga on palju paranenud

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Natalia Rediskina poeg Matvei saab nädala keskel olla Karula hooldemajas, ent nädalavahetuseks tuleb poeg ema juurde koju. Ema sõnul on aastaga poja tervis märkimisväärselt paranenud.
Natalia Rediskina poeg Matvei saab nädala keskel olla Karula hooldemajas, ent nädalavahetuseks tuleb poeg ema juurde koju. Ema sõnul on aastaga poja tervis märkimisväärselt paranenud. Foto: Elmo Riig

Tserebraalparalüüsiga Matvei, kelle pere oli poja haiguse tõttu aasta eest väga raskes olukorras, saab nüüd unetuse ravi, talle on leitud õige toitmisviis ning nädala sees on ta Karula hooldekodus.

Toona 17-aastasest Matveist, kes voodisse aheldatuna õppis Jaagu lasteaias-põhikoolis, kirjutas Sakala mullu jõulude ajal. Vahepeal on tema elujärg märkimisväärselt paranenud ja tema ema Natalia Rediskina, kes töötab Viljandi valla koolipsühholoogina, lausa särab.

Möödunud aastal oli ema väga mures, mis tema pojast tulevikus saab, sest tol hetkel ei paistnud, et pere pojale pärast üheksanda klassi lõpetamist kuskilt hooldekodukoha leiaks. Seda oli vaja, sest muidu poleks psühholoogiametit pidav Natalia Rediskina jõudnud tööl käia ja ülal pidada pere teist last – andekat muusikust tütart Selinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles