Kõige pisemad viisid eakatele jõulurõõmu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Päikesekiire mudilased on valmis kinke üle andma.
Päikesekiire mudilased on valmis kinke üle andma. Foto: Erakogu

Viljandi valla Päikesekiire lasteaia rühmad otsustasid oma selleaastases jõulukohvikus kogutud raha eest teha kommipakid Viljandi haigla hoolekandekeskuse hoolealustele, kes veedavad pühad kodustest eemal. Lisaks kommidele on igas pakis lapse joonistus pühademeeleolu loomiseks.

Kõige nooremad andsid kingitused üle väikese kontserdiga. Kommipakid on esialgu veel ootamas, mil jõuluvana tuleb ning need eakatele kätte jagab.

Ettevõtmist kaunistavad Jakobsoni kooli õpilaste loodud kaunite soovidega pakisildid, mis valmisid Enna Audova ja teiste selle kooli inglise keele õpetajate tundides. Jakobsoni kooli õpilastel hakkab eakate meelespidamine kujunema juba kenaks traditsiooniks: eelmise aasta jõulude ajal valmistasid nad jõulukaardid ning kirjutati kirjad. 

Päikesekiire lasteaia direktor Astra Jamnes andis hoolekandekeskuse töötajatele raamatu, kuhu on koondatud lastevanemate soojad soovid, lisaks kirjutas sinna jõuluvana ning lapsed illustreerisid köite oma joonistustega. Jamnes ütles kingitust üle andes, et seda raamatut on hea lugeda, kui tekib väike mõtiskluse hetk ja võimalus nende ilusate soovidega oma hinge kosutada.

Hoolekandekeskuse töötajad tänasid rõõmu toojaid südamest ja panid lastele vahva etteaste eest kaela kullakarva medalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles