Viirusepuhang tõmbas koori kontsertidele kriipsu peale

Margus Haav
, reporter
Copy
Omaaegne TPI nais- ja meeskoori parimatest lauljatest moodustatud koori liikmed on tänapäeval Tallinna Tehnikaülikooli tudengid ja vilistlased. Seekord jääb nende esinemine viljandimaalastel paraku nägemata.
Omaaegne TPI nais- ja meeskoori parimatest lauljatest moodustatud koori liikmed on tänapäeval Tallinna Tehnikaülikooli tudengid ja vilistlased. Seekord jääb nende esinemine viljandimaalastel paraku nägemata. Foto: Margo Siimon

Täna Kõpu Peetri ja Suure-Jaani Johannese kirikus väljakuulutatud kontsertjumalateenistusel esinema pidanud Tallinna Tehnikaülikooli Kammerkoor jättis kontserdid ära, sest korraldajate teatel on koori sees valla pääsenud viirusepuhang.  

Koor asutati 1966. aastal omaaegse Tallinna Polütehnilise Instituudi nais- ja meeskoori parimatest lauljatest. Praegu on selle liikmed tehnikaülikooli tudengid ja vilistlased. Aastate jooksul on koor osalenud festivalidel ja konkurssidel nii Eestis kui mujal Euroopas ning pälvinud hulga auhindu. Koori peadirigent on Rihards Zariņš ja abidirigent Austėja Pėželytė.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles