Jõulunädalal tuleb talv tagasi

Margus Haav
, reporter
Copy
Valgete jõulude lootus püsib.
Valgete jõulude lootus püsib. Foto: Elmo Riig

Uuel nädalal muutub ilm taas talviseks. Puhub tugev põhjatuul, sajab lund ja tuiskab ning õhutemperatuur langeb päev-päevalt.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva peamiselt pilves ilm. Hooti sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja kirdetuul 6–11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul kuni 20 meetrit sekundis. Külma on 2–8 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm, paiguti on lühiajalisi selgimisi. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Külma on 3–8 kraadi. Pärastlõunal läheb vähehaaval külmemaks.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 5–10, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Hommikuks tuul mõnevõrra nõrgeneb. Külma on 7–13, saarte rannikul paiguti 4–6 kraadi. Teisipäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Külma on 5–10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm, kuid paiguti on ka lühiajalisi selgimisi. Kohati sajab lund. Puhub põhjakaare tuul 3–9 meetrit sekundis. Külma on 6–11 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm paigutiste selgimistega. Kohati sajab lund. Külma on 7–12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles