Viljandi saab sügisel uue tennisehalli

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune Viljandi tennisehall
Praegune Viljandi tennisehall Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhid hindasid sobivaks detailplaneeringu, mille järgi tahavad ettevõtjad rajada sügiseks spordihoone kõrvale korraliku tennisehalli.


Kava kohaselt peaks kahe mänguväljakuga hoone tulema samale kohale, kus praegu asub täispuhutav hall. Ajutine ehitis on vananenud ning selle ülalpidamine maksab talvel üle 50 000 krooni kuus.

Korraliku tennisehalli ehitust vedava ettevõtja Taavi Kerneri sõnul tahetakse ehitust alustada mais ning valmis peab maja saama septembri lõpul. «Uus hoone tuleb praegusest mugavam ja soojem,» lubas Kerner.

Linnavalitsuse teatel on arendajatel ette valmistatud mitu arhitektuurilahendust, millest kaks võiksid sellesse kohta sobida. Kooskõlastus tuleb ehitajatel saada ka muinsuskaitseametilt.
Kerneri sõnul on Viljandisse tennise sisehalli väga vaja. «Praeguse halli täitumus on hea. Vaid nädalalõppudel on üksikuid vabu aegu,» selgitas ta.

Peamised halli kasutajad on lapsed, keda siinses tennisekoolis käib sadakond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles