Sõudjad andsid medaleid noppides ergomeetritele vatti

Priscilla Õmblus
Copy
Üks viiest viljandlasest, kes Eesti sisesõudesarja teisel etapil kuldmedali võitsid, oli A-klassi tüdrukute arvestuses võistelnud Doris Meinbek.
Üks viiest viljandlasest, kes Eesti sisesõudesarja teisel etapil kuldmedali võitsid, oli A-klassi tüdrukute arvestuses võistelnud Doris Meinbek. Foto: Erakogu

Eelmisel pühapäeval peeti Eesti sisesõude­sarja teine etapp ning ühtlasi Pärnumaa ja Eesti spordiseltsi Kalev lahtised meistrivõistlused. Kamaluga tippe starti toonud mõõduvõtult korjasid Viljandi sõudjad viis kulda, viis hõbedat ja kaks pronksi.

Nagu viimasel paaril aastal kontaktide hajutamise eesmärgil juba tavaks on saanud, oli seegi sõudjate jõuproov virtuaalne ehk kaugosalusega, nii et ergomeetrid vurisesid üle Eesti, peamiselt sõudeklubides – peaasi, et oleks internetiühendus ja võimalus aparaate ühtsesse võistlussüsteemi liita.

Põhidistants oli klassikaline 2000 meetrit. Veteranidele ja parasõudjatele oli 1000-meetrine ning D- ja C-klassi noortele vastavalt 250- ja 500-meetrine võistlusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles