Prisma laieneb Viljandisse, pood avatakse 2023. aastal (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Prisma hüpermarketi aadressiks Viljandis saab Tallinna tänav 65.
Prisma hüpermarketi aadressiks Viljandis saab Tallinna tänav 65. Foto: Prisma

Poekett Prisma andis teada, et jätkab uute kaupluste avamist ning avab 2023. aastal Viljandis hüpermarketi. Selle aadressiks saab Tallinna tänav 65.

Prisma pressiteates on kirjas, et uue kaupluse avamine on järjekordne samm keti laienemise teekonnal, millel tänavu lisandus kaks kauplust ning tuleval aastal ootab ees nelja poe avamine. Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles, et ketil on hea meel laieneda Tallinnast, Tartust ja Narvast väljapoole, et teha ainulaadne tootevalik ja soodne hind kättesaadavaks klientidele üle Eesti. "Senine kogemus näitab, et meie kaupluste tulek on olnud kogukonnas oodatud sündmus – seda kõige laiema toidu- ja tööstuskauba valiku ning värskete turu-uuringute andmetel ka kõige soodsama ostukorvi tõttu," lausus Kilpiä.

Viljandi Prisma on kavas avada 2023. aasta jooksul ja luua sellega piirkonda 60–70 töökohta. Siia kerkiv pood on hüpermarket, see tähendab keti kontseptsioonis kõige suurem kauplus, kus lisaks igapäevastele esmatarbe- ja toidukaupadele on suur valik tööstuskaupa. Viljandi Prismasse tuleb Food Marketi ala, kust leiab hea valiku värsket liha, kala ja valmistoitu. Samuti töötab seal Fazeri pagarikoda, kus valmistatakse eestimaisest teraviljast pagaritooteid algusest lõpuni kohapeal.

Kaupluse avamise eel ootab Prisma oma kodulehe kaudu www.prismamarket.ee klientide ettepanekuid ja soove kaupluse kaubavaliku kohta. Kilpiä sõnul arvestab Prisma tootevalikut kokku pannes alati kohalike elanike soovidega.

Tallinna tänav 65 paiknevale praegu tühjale kinnistule kerkiva kahekorruselise keskuse arendaja on Capital Mill. Ehitusdirektor Silver Neemelo sõnul on Capital Millile oluline, et kaupluse projekteerimine, ehitamine ning hilisem toimimine oleks võimalikult keskkonnasõbralik ja optimaalsete kuludega. "Kasutame efektiivseid leedvalgusteid ning hoone osaliseks kütmiseks tehnosüsteemide jääksoojust," ütles ta.

ePrismast saab juba praegu tellida kaupa kogu Eestis, Viljandi piirkonnas näiteks Cleveroni erapakiautomaatidesse.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 11 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige suurema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul. 2022. aastal avab Prisma kauplused Maardus, Harkus, Raplas ja Sauel.

Osaühing Capital Mill asutati 2008. aasta alguses, et korraldada investeeringuid Balti riikide ärihoonetesse ning suurendada nende väärtust kvaliteetse kinnisvarajuhtimise abil. Ettevõtte asutaja on pikaajalise kinnisvara- ja panganduskogemusega meeskond. Capital Milli juhtimise all on arvukalt kõrgelt hinnatuid ärihooneid Eestis, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles